Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.05.2013

Descobreix els Centres Escoltes!

Neix una nova xarxa d’equipaments feta a mida pels escoltes i les guies: els Centres Escoltes, cases que funcionen d’acord amb els valors de l’escoltisme i el guiatge, autogestionades pel grup que s’hi allotja i amb unes instal·lacions respectuoses amb el medi ambient.

Minyons Escoltes i Guies i la Fundació Josep Sans posen els Centres Escoltes a disposició dels agrupaments i d’altres entitats educatives per fer-hi sortides, formacions o altres tipus d’activitats.

Actualment la xarxa consta de dos centres:

  • Can Palós (Sant Boi de Llobregat, Baix Llobregat)Aula Natura. Masia situada en un espai natural privilegiat dins l’Àrea Metropolitana de Barcelona, envoltada de boscos i amb una plantació recuperada de vinyes. Ben a prop hi passa l’Anell Verd, un itinerari per a vianants i ciclistes que recorre espais d’interès paisatgístic i cultural de la zona.
  • Mas Olivet (Maçanet de Cabrenys, Alt Empordà)Refugi. Des d’aquesta antiga casa recuperada, en ple Pirineu gironès, podem gaudir de paisatges exhuberants i d’una vegetació rica i variada. L’entorn ofereix moltes possibilitats per a fer-hi travesses, com el GR-11, o descobertes diferents, com el Pantà de Boadella.

Coneix-los i fes la teva reserva fent clic aquí!Comparteix