Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.05.2013

La decisió dels Boy Scouts és un pas, però cal continuar

Reproduïm el comunicat emès per la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge en motiu de la decisió dels Boy Scouts of America d'acceptar joves homosexuals -però no educadors- a la seva organització.

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG)seguint la línia manifestada el 13 d’agost del 2012valora com un pas endavant cap a la igualtat de gènere i per la llibertat d’orientació sexual la decisió presa per l’associació Boy Scouts of America d’acollir i educar qualsevol infant i jove independentment de la seva orientació sexual.

Tanmateix, tot i ser un pas endavant, des de la FCEG valorem que aquest pas no és suficient ja que no contempla la llibertat d’orientació sexual dels educadors de l’associació. Per tant, cal continuar treballant per a que aquesta decisió es faci efectiva a tots els membres de l’associació. A més, més enllà dels debats sobre l’admissió de membres, des de la FCEG reclamem que l’escoltisme i el guiatge han de seguir treballant per un món on totes les persones siguin respectades independentment de les seves creences, la seva condició social o la seva orientació sexual.

Llegiu el comunicat al web de la FCEG.Comparteix