Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.06.2013

Fem sentir la veu de la joventut catalana a Europa: enquesta sobre inclusió social de joves sense ocupació, educació o formació

Des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), del qual MEG forma part, ens conviden a contestar una enquesta per tal que l’opinió de les entitats i la joventut catalana sobre les Polítiques de Joventut se senti a Europa. Hi ha temps fins el 12 de juny i es pot contestar aquí!

Aquesta enquesta s’emmarca dins de l’anomenat Diàleg Estructurat, una iniciativa a nivell europeu on hi participen la Comissió Europea, els Estats membres, el Fòrum Europeu de la Joventut, les organitzacions juvenils i els i les joves europeus per tal de reflexionar, proposar, posar en marxa i fer el seguiment de la cooperació europea en matèria de joventut.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) participa des de fa un temps al grup de treball estatal sobre el Diàleg Estructurat a nivell europeu. En aquests moments estem al 3r cicle del Diàleg, que té com a tema “la inclusió social de la joventut”, i concretament en la 2a fase d’aquest 3r cicle, que té com tema específic "la inclusió social dels i les joves sense treball, educació o formació". 
 
Aquest procés és una manera de poder incidir en les polítiques europees sobre joventut. Us animem a contestar el següent qüestionari i a fer-ne difusió. Les respostes serviran per poder plantejar una sèrie de conclusions amb el grup de treball estatal que posteriorment es portaran a la conferència juvenil europea de la presidència de Lituània. 
 
El qüestionari estarà obert fins el dia 12 de juny de 2013.
 
 
 
Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb consell@cnjc.cat.


Comparteix