Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

12.06.2013

Animeu-vos a dissenyar el cartell de la Jamboree de les Ones 2013!

Concurs logotip JOTA-JOTI

La JOTA-JOTI és una trobada escolta i guia internacional a través d'internet i les ones de ràdio. S'ha organitzat un concurs mundial per trobar el logotip de la trobada. Animeu-vos, hi ha temps fins aquest diumenge!

Què és la JOTA-JOTI?

La Jamboree On The Internet (JOTI) és una trobada internacional a distància en què, durant un cap de setmana, milers d’escoltes de tot el món es coneixen i comuniquen amb els altres a través d'internet, utilitzant qualsevol tecnologia disponible al seu país o regió, des de navegadors fins correu electrònic, programes de xat, micròfons, scanners i càmeres digitals.

Aquest esdeveniment té lloc paral·lelament a la Jamboree On The Air (JOTA), en què escoltes de tot el món es comuniquen entre ells usant freqüències de ràdio aficionat.

El JOTA-JOTI permet construir llaços d'amistat amb escoltes d'altres països. A vegades, aquests contactes duren anys i són la base de futurs viatges i campaments internacionals!

Més informació al web de l’Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM).

Com funciona el concurs?

A continuació us oferim cinc indicacions bàsiques. Però si voleu que la vostra proposta sigui acceptada a concurs heu de seguir atentament TOTES les instruccions que trobareu al web del Projecte 4vents (fes clic aquí).

  1. Seguir totes les regles. El tema del concurs és: "Let's Share". Tots els dissenys de logotips han de reflectir aquest tema. Consulteu també les indicacions tècniques i de format que han de seguir.
  2. Ser creatiu i original. Quan tingueu el disseny enllestit, busqueu el mur de “Jota-Joti World Logo Contest” al Facebook. Allí podreu publicar directament la vostra imatge. Podeu penjar-la fins el 16 de juny (si citeu Minyons Escoltes i Guies de Catalunya als comentaris de la imatge ens n’assabentarem i us ajudarem a difondre la proposta!).
  3. Buzz. Es tracta de fer un vídeo i compartir l'enllaç com un comentari a la imatge del facebook del teu disseny. Aquest pas no és obligatori, però pot ajudar a mostrar el procés de creació del logotip, l'explicació dels diferents elements, com us va venir la idea...
  4. Últims classificats. Convida els teus amics a votar el disseny que més els agradi! Les votacions estaran obertes fins el 23 de juny.
  5. La persona guanyadora. El guanyador serà anunciat el 28 de juny de 2013.

Recorda que trobaràs les instruccions completes aquí. Molta sort!

 Comparteix