Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.07.2013

El cau d’Igualada col·labora en la creació d’un nou mapa de la Conca d’Òdena

Escoltisme i excursionisme van estretament lligats. Per això, l’AEiG Jaume Caresmar – Ma. Antònia Salvà ha col·laborat en l’edició d’un nou mapa de la comarca de l’Anoia: “La conca d’Òdena: PR-C-119”.

Segons expliquen des de l’agrupament, “l’excursionisme ofereix un conjunt de recursos, dinàmiques i vivències que el fan una eina idònia, per no dir pràcticament indispensable, per portar a terme els objectius educatius de l’escoltisme”.
 
El mapa de la Conca d'Òdena serà una bona eina perquè els escoltes i guies coneguin i puguin guiar-se pels camins de la comarca, destins que sovint utilitzen per anar d'excursió de cap de setmana.  
 
El mapa ha estat publicat per l'editorial Piolet. L’acte de presentació, el passat 28 de juny a la Biblioteca central d’Igualada, va anar a càrrec de Juan Carlos Borrego, coordinador del treball de camp, i Jordi Mateu Lliró (coneixedor de la comarca).
 
La presentació del mapa serveix com a cloenda dels actes del 60è aniversari de l’AEiG Jaume Caresmar-Maria Antònia Salvà.


Etiquetes

Comparteix