Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.08.2013

Convocatòria d'ajuts per a projectes d'aprenentatge servei

Si el curs vinent us agradaria fer un projecte d’aprenentatge servei al cau, ara us podeu presentar a la convocatòria d’ajuts del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei. Ofereixen tant suport econòmic com assessorament. Hi ha temps fins el 3 d’octubre!

La convocatòria està oberta tant a centres i institucions educatives de l’àmbit formal i no formal, com a organitzacions socials sense ànim de lucre que es proposin desenvolupar projectes d’aprenentatge servei durant el període 2013-2014.

Amb aquesta setena convocatòria d'ajuts, el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei vol continuar impulsant el desenvolupament de nous projectes d'APS i ajudar a consolidar iniciatives que s'han dissenyat seguint aquesta metodologia educativa.

Segons es detalla a la convocatòria dels ajuts, es tindran especialment en compte aquells projectes en els quals:

• S’explicitin els aspectes d’aprenentatge i de servei de l’experiència, i la vinculació entre tots dos elements.
• Hi hagi una participació activa dels joves al llarg de tot projecte: en la detecció de necessitats, el disseny del projecte, la seva realització i l’avaluació final.
• S’afavoreixi el treball en xarxa amb els agents educatius i socials del territori.
• El servei es desenvolupi fora del centre educatiu i en el seu entorn proper.
• Es faci evident la sensibilitat i l’interès de detectar noves necessitats socials i la voluntat de respondre-hi de forma innovadora i creativa.
• La proposta a desenvolupar quedi inclosa en el projecte educatiu de centre, com a indicador de la progressiva incorporació de l’aprenentatge servei a la seva dinàmica educativa.

La convocatòria està oberta fins el proper 3 d'octubrePer a consultar tota la informació sobre la convocatòria consulteu aquesta pàgina del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei.Comparteix