Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.08.2013

Petit Concert per la Llibertat amb el Cau de Pineda

Per celebrar els 50 estius de l'agrupament, el proper 24 d’agost, el cau de Pineda organitza un Petit Concert per la Llibertat, amb les actuacions del Grup de Folk i Falsterbo, junt amb un sopar popular a base de productes locals.  No us ho perdeu!

Tot plegat tindrà lloc el dissabte 24 a la Plaça de les Mèlies de Pineda de Mar. El sopar, a partir de 2/4 de 9 del vespre, consistirà en productes locals “per fer país" ('tomaca' de Pineda i ceba macerada, fesols del ganxet, botifarra, pa i pastís de la fleca, aigua, vi...).

“Hem preparat un sopar-revetlla amb la idea de passar-ho bé plegats i cantar moltes cançons que ens han acompanyat al llarg de la nostra vida, a les nostres excursions, als cims. I perquè som gent activa", expliquen des de l'agrupament.
 
"Per això, us convidem a que participeu del sopar-concert amb els Falsterbo i el mític Grup de Folk, que tornen a actuar després de fer-ho al Camp Nou al Concert per la Llibertat. Volem fer camí.”
 
Per assistir-hi és recomanable comprar el tiquet anticipadament (també es poden reservar per colles/grups). El preu és de 8€ i també tindreu un got de regal per commemorar els 50 anys de l’agrupament.

Podeu comprar els tiquets a:
Cafeteria Joao - Plaça de les Mèlies
Penya Barcelonista - Carreró de la Plaça
Merceria Filigranes - Carrer Major
Telèfon 93 762 36 60 - Demanar per en Francesc
caudepineda@hotmail.com - us reservaran tiquet


Etiquetes

Comparteix