Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.09.2013

Celebrem la Diada Nacional de Catalunya

El passat 11 de setembre, representants de MEG, juntament amb les altres entitats de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge, vam participar a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova i a la Mostra d'Entitats dels Països Catalans, a Barcelona.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya va participar a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya juntament amb Acció Escolta de Catalunya i Escoltes Catalans, les altres dues organitzacions membres de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG).

Segons la FCEG, "mentre els 200 agrupaments escoltes i guies d’arreu de Catalunya defineixen els seus programes educatius pel nou curs, arriba la Diada Nacional de Catalunya, que la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge sent com a pròpia i on hi pren part activament".

Al matí es va fer la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova, en record dels drets i llibertats perduts en el passat. Durant tot el matí i fins a primera hora de la tarda, la FCEG va ser present a la 12a Mostra d'Entitats dels Països Catalans, al passeig Lluís Companys de Barcelona. L'objectiu era donar a conèixer la proposta educativa escolta i guia a tots aquells interessats que s'hi acostessin. Etiquetes

Comparteix