Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.09.2013

MEG dóna suport al professorat en vaga a les Illes Balears

Logotip Somescola.cat
Somescola.cat

Com a membres de Somescola.cat, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ens adherim al comunicat d’aquesta plataforma en suport a la comunitat educativa de les Illes Balears i Pitiüses, davant la vaga indefinida contra la política lingüística del govern Bauzá.

Tal i com diu l’esmentat comunicat, “creiem que les agressions a la llengua catalana, es produeixin on es produeixin, afecten tota la comunitat lingüística, perquè intenten trossejar el català com a llengua comuna amb la intenció d’afeblir-lo i evitar la cohesió social en els diferents territoris. Per tant, ens pertoca també, des de Catalunya, sortir a la palestra per defensar-lo.” Podeu consultar el comunicat sencer al web de Somescola.cat.
 
A més, Somescola.cat ha convocat un acte de suport a la lluita de la comunitat educativa de les Illes Balears i Pitiüses en defensa de la llengua i l’escola en català. Serà el proper 1 d’octubre, a les 19h, a l’Espai Mallorca de Barcelona (plaça Vicenç Martorell, 1). L’acte comptarà amb la presència de Sebastià Alzamora i d’algun representant de la comunitat educativa de les Illes.


Comparteix