Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.09.2013

Preinscriu-te als monogràfics i assegura’t la plaça!

pionerisme, grup, construcció, natura, taller

Alguns participants al monogràfic de Pionerisme de l'any 2012.
MEG

Fins al 4 d’octubre et pots preinscriure a algun dels 9 monogràfics per aquest curs. Afanya’t, només es faran els que tinguin prou gent preinscrita!

La sostenibilitat, l’educació emocional, la pau, els jocs, els contes... En quin tema et ve de gust aprofundir? Els monogràfics són una bona oportunitat per formar-te en temes concrets pels quals tinguis un interès especial. En un cap de setmana podràs aprendre nous coneixements, conèixer persones d’altres agrupaments i emportar-te tècniques per aplicar-les després a la teva unitat.
 
Amb l’objectiu que les persones de MEG que hi estiguin interessades puguin reservar-se una plaça i assegurar-se que el monogràfic es durà a terme, aquest any s’ha obert un període de preinscripció fins el proper 4 d’octubre. Passat aquest període, aquells monogràfics on no hi hagi prou gent inscrita es cancel·laran.
 
Per aquest curs 2013-2014, l’Escola de Formació proposa un total de 9 monogràfics: “La cara desconeguda de Montserrat”, “Pujarem dalt dels cims: eines per portar el cau a la muntanya”, “Educació per al desenvolupament”, “Pionerisme”, “Balls i danses”, “Educació emocional”, “Hi havia una vegada...” (contes), “Kafè per tothom” (espiritualitat) i “Orientació i astronomia”. Trobaràs tota la informació a la pàgina sobre Monogràfics.
 
Pots preinscriure’t fins el 4 d’octubre al Portal de l’Escola de Formació omplint aquest formulari.


Comparteix