Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.09.2013

Formació: Perspectiva intercultural als esplais i agrupaments

cjb, formació, interculturalitat

Logotip formació sobre interculturalitat del CJB.
Consell de la Joventut de Barcelona

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza aquesta formació gratuïta dirigida a caps escoltes i monitors d'esplai.

Enguany tindrà lloc la segona edició d'aquesta formació, que constarà de dues sessions complementàries però independents. Es realitzaran el 18 i 25 d’octubre respectivament. La formació és gratuïta i podeu realitzar la inscripció a qualsevol de les dues sessions més avall.

Sessió 1: Com ha de ser la nostra entitat per ser inclusiva?
En aquesta primera formació s’abordarà el model de la intercuturalitat des de la seva vessant més teòrica. Petita introducció a la perspectiva intercultural així com els debats que se’n desprenen: existència o no de la cultura, les generalitzacions, el factors condicionants socials i personals de les persones, etc.
  • Dia: Divendres 18 d’octubre
  • Hora:de 18 a 20:00h
  • Lloc:Espai Jove la Fontana
 
Sessió 2: Com podem arribar a les persones nouvingudes?
En aquesta segona formació, a partir d’una reflexió prèvia sobre com ha de ser la nostra entitat per ser intercultural o inclusiva, s’explicaran i es facilitaran eines a fi de dotar a les persones assistents de recursos per poder desenvolupar un projecte intercultural a la seva pròpia entitat.
  • Dia: Divendres 25 d’octubre
  • Hora: de 18 a 20:00h
  • Lloc: Espai Jove la Fontana

Més informació i inscripcions en aquesta pàgina web


Comparteix