Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.09.2013

Oberta la convocatòria dels Premis Lluís Carulla

premis, reconeixements, aeig montpalau, girona, fundació lluís carulla, toni reig

Membres de l'AEiG Montpalau recollint un dels Premis Lluís Carulla a la seva 9a edició.
MEG

Fins a l’11 de desembre us podeu presentar a la 10a edició dels Premis d’Educació en el Lleure.

La Fundació Lluís Carulla, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), convoca la desena edició dels Premis d'Educació en el Lleure, destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l'àmbit de l'educació social i del lleure.
 
S'atorgaran a projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. Es valoraran, així mateix, iniciatives que integrin el servei a la comunitat i l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.
 
Així, es donaran 4 premis de 4.000 euros cada un per a nous projectes i treballs que presentin el resultat d'una experiència ja realitzada; 1 premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya; i 1 premi de 4000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure.
 
Per més informació consulteu el web de la Fundació Lluís Carulla.


Comparteix