Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.10.2013

Girona acollirà la 37a Assemblea General de MEG

girona, auditori, assemblea, edifici, sala

L'Auditori de Girona.
Auditori de Girona.

Reserva’t el cap de setmana del 23 i 24 de novembre. Vine a l’Assemblea i sent el batec de 3.000 caps i responsables associatius

Aquest any l’Assemblea General l’acull la Demarcació de Girona, que ha preparat un munt d’activitats perquè els i les caps d’arreu del país visquem un intens cap de setmana tots junts.
 
Dissabte hi haurà tallers de circ, bèlit (joc tradicional català), castells, cant improvisat i danses tradicionals. També hi haurà sopar gratuït pels assistents, un xispasso nocturn i un final de festa amb la vetllada a càrrec de Banda Bandarra i altres grups per confirmar.
 
El lloc escollit per al plenari és l’Auditori de Girona, un espectacular edifici situat al cor de Girona i en un dels espais més emblemàtics de la ciutat, el parc de la Devesa.

​Entre els principals punts de l’ordre del dia hi haurà la possible modificació dels Estatuts de MEG, així com la presentació i aprovació de l’estat de comptes i el pressupost, o la lectura de l’informe crític. També es presentaran els components dels equips generals 2013-2014.
 
Tots els afiliats i afiliades majors d’edat rebran per correu electrònic la informació sobre l’Assemblea i estarà disponible també al web www.escoltesiguies.cat/assemblea.


Etiquetes

Comparteix