Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.10.2013

T’ho posem més fàcil que mai: aquest curs, “Vine al cau”!


MEG

Aquesta setmana hem inaugurat el domini www.vinealcau.cat, on hi trobaràs arguments, un vídeo i experiències personals per convèncer-te... o convèncer qui tu vulguis!

La secció “Vine al cau” del nostre web compta des d’aquesta setmana amb un domini propi, és a dir, que és accessible directament des de http://www.vinealcau.cat. Amb aquesta adreça, més fàcil de recordar, es vol facilitar l’accés de les persones que estan interessades en apuntar-se al cau o portar-hi els seus fills.
 
La pàgina conté un vídeo sobre Minyons Escoltes i Guies de Catalunya; explicacions diferenciades per a nens i nenes, pares i mares i joves voluntaris; un recull d’experiències personals i també un cercador d’agrupaments, on es pot buscar quin és l'agrupament més proper a casa teva per nom, població o directament sobre el mapa.
 
Aquesta secció va dirigida a les persones que tinguin curiositat o interès per saber quina és la proposta de l’escoltisme i el guiatge; però també a persones que ja en formen part i que busquen una manera d’explicar-ho a altres.
 
En total, es calcula que aquest curs 2013-2014 uns 13.500 infants i joves formaran part dels prop de 150 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya arreu del país. Aquesta xifra inclou també els més de 3.000 voluntaris i voluntàries que fan de caps, formadors o responsables associatius als agrupaments, a les demarcacions i als equips generals.


Comparteix