Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.10.2013

Participeu al calendari escolta i guia del 2014!

Calendari MEG 2013 © Arxiu MEG

Voleu que el vostre agrupament surti al calendari de l’any vinent? Voleu repartir o vendre calendaris aquest Nadal? T’expliquem com fer-ho.

Com és habitual, el calendari s’editarà en el marc del projecte 4vents i anirà lligat al tema de l’Eix del Curs, que aquest any és "El joc com a element pedagògic". 

Us convidem a tots els agrupaments a enviar-nos fotos perquè apareguin al calendari. Ens aniran molt bé imatges que d’alguna manera puguin representar el tema de l’Eix del Curs: fotos d’infants i joves jugant, jocs materials, caps jugant... De totes maneres, aquest no és un requisit indispensable: si teniu d'altres fotos que considereu que son maques i que podrien quedar bé al calendari, us agrairem molt que també ens les feu arribar.

Com enviar fotos per al calendari?
 1. Seleccioneu acuradament les fotos que us agradaria que hi sortissin. Preferiblement que siguin fotos de persones “fent coses” (no fotos de grup estàtiques).
 2. És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones menors d’edat que apareixen a les fotos.
 3. Recordeu que cal que les fotos tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades.
 4. Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
 5. Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (comunicacio@escoltesiguies.cat), preferiblement a través de serveis com We Transfer, Dropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
 6. El dia màxim per enviar les fotografies és el 24 d'octubre.
Com demanar els calendaris que volem?
 1. Per fer-ho només cal que el responsable de demanar els calendaris ompli el següent formulari amb les seves dades (el trobareu al final d'aquesta pàgina).
 2. El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
 3. El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 31 d’octubre.
 4. Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (23 i 24 de novembre a Girona) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
 5. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb el Servei de Disseny i Comunicació: comunicacio@escoltesiguies.cat
Comparteix