Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.10.2013

L'APPEC, de què forma part “El Correu”, Premi Nacional de Premsa 2013

comunicació, appec, revistes, català, correu

Nit de les revistes 2013.
APPEC

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), de la qual forma part la nostra revista, El Correu, ha rebut el Premi Nacional de Comunicació 2013 que atorga el Govern de la Generalitat.

L’ha rebut de manera conjunta amb dues altres associacions de premsa especialitzada: l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG) i l’ACPC (Associació Catalana de Premsa Comarcal).

Totes tres són referents en l’àmbit de l’associacionisme en el terreny dels mitjans de comunicació. Actualment, estan treballant per constituir una federació que englobi prop de 500 mitjans i gestioni projectes comuns de promoció de la premsa en llengua catalana.
 
Segons el jurat, "Les tres són referents en l’àmbit de l’associacionisme en el terreny dels mitjans de comunicació. Actualment, les tres es troben en un procés de creació d’una federació per treballar conjuntament en la defensa dels interessos dels creadors de continguts informatius catalans amb més força i amb major representativitat".

La resta de guardonats han estat el periodista Toni Clapés (ràdio), Ara.cat (digital), l'agència de notícies ACN (proximitat), Miquel Sambola (publicitat) i el programa El Gran Dictat (televisió), a més d'una menció d'honor a Radio Teletaxi pels seus 30 anys d'emissions. La cerimònia de lliurament es durà a terme el proper 21 de novembre a les 19 h a l'auditori del Palau de la Generalitat.

Els Premis Nacionals de Comunicació van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.  


Comparteix