Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.10.2013

Formes alternatives d’accés i tinença d’habitatge: digues la teva!

habitatge, casa, emancipació juvenil, joves, cnjc, brooklyn, habitatge

Cohousing a Brooklyn.
Planspark (Flickr)

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) vol conèixer l’opinió dels joves i recollir propostes per impulsar un canvi de model d'accés i tinença de l'habitatge.

Des del CNJC, del qual formem part, preocupa especialment que els canvis socials i l’augment de les desigualtats es converteixin en una expulsió quasi sistemàtica del mercat de l’habitatge de les persones joves.

En aquest sentit, es vol elaborar un document amb propostes per incorporar i fomentar formes innovadores d’accés i tinença de l’habitatge que en garanteixin un ús no especulatiu i que facilitin l’accessibilitat i l’estabilitat en l’habitatge.

Per això volen conèixer l’opinió dels i les joves i possibles experiències arreu del territori. Han elaborat aquest breu Qüestionari sobre formes alternatives d’accés i tinença d’habitatge, que es pot contestar abans del 18 de novembre (només us portarà 5 minuts!). 
 
Un cop finalitzat el procés, el CNJC informarà dels resultats obtinguts per poder disposar de la informació recollida i fomentar així els canvis necessaris en els models d’habitatge, que permetin una veritable emancipació juvenil. 


Comparteix