Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.10.2013

Aquest dijous, últim dia per demanar el calendari escolta i guia

calendari, joc, 4vents

Prova de disseny del calendari escolta i guia 2014.
MEG

Ja podeu veure una prova de com quedarà el calendari escolta i guia del 2014 i demanar quants exemplars en voleu abans del 31 d'octubre. La crida per enviar fotos ha estat tot un èxit!

Vam demanar fotos dels agrupaments per sortir al calendari i la resposta ha estat molt bona: una trentena d’agrupaments de MEG n’han enviat –en alguns casos, més d’una persona d’un mateix agrupament ens n’ha fet arribar-, així com les altres entitats escoltes 

Actualment ja s’ha tancat el període per enviar imatges, però encara hi ha temps fins aquest dijous 31 d’octubre perquè els agrupaments sol·liciteu quants calendaris voleu (podeu fer-ho a través del formulari que trobareu aquí).
 
Vendre’ls a preu de cost és una bona manera de difondre l’escoltisme i el guiatge en el vostre entorn proper, i si hi afegiu un petit marge, l’activitat es pot convertir en una extrajob per finançar els campaments o altres projectes.
 
Actualment s’està treballant en el disseny, del qual podeu veure’n una prova a la imatge que acompanya aquesta notícia. Aquest any inclourà fotografies relacionades amb el joc i també amb l’escoltisme i el guiatge en general. A cada pàgina hi haurà una frase d’algun personatge cèlebre relacionada amb el joc.
 
El calendari s’edita conjuntament amb les entitats membres del projecte 4vents. Cada any està dedicat al tema de l’Eix del curs de MEG, que en aquesta ocasió és el joc com a element pedagògic. Un cop s’hagi fet la selecció final de quines imatges hi apareixen, avisarem expressament els agrupaments dels quals s’hagi seleccionat alguna fotografia.


Comparteix