Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.11.2013

Redescobrim l’entorn urbà: comença l’“Operació Asfalt”

ciència, descoberta, sincrotó, recerca

Visita al Sincrotó Alba.
Sincrotó Alba

T’agradaria fer descobertes de la ciutat de Barcelona, Badalona, Sant Adrià i entorns? Ja pots participar al nou projecte de la Demarcació del Barcelonès, obert a caps de MEG i de la FCEG.

 Amb l’objectiu de redescobrir l’entorn urbà i fer que els nostres infants i joves puguin viure’l de la millor manera, la Demarcació del Barcelonès llança l’“Operació Asfalt”.
 
La idea és que caps amb motivació puguin viure experiències que després puguin realitzar amb les seves unitats. També volen treballar l’intercanvi entre agrupaments i la intenció és que algunes unitats també poguessin participar-hi de manera directa.
 
El projecte està obert a la participació de caps de totes les demarcacions de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i de les altres entitats de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.
 
La primera proposta és una descoberta al Sincrotó Alba, situat al costat del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Cerdanyola del Vallès. La sortida tindrà lloc el 16 de novembre. El punt de trobada és a les 10h a la Plaça Catalunya de Barcelona i la sortida durarà fins a les 14h. Hi ha places limitades i cal inscripció prèvia a través del següent formulari abans del 12 de novembre. Per més informació consulteu aquesta pàgina.


Comparteix