Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.11.2013

L’agrupament del Poble Sec busca nens i nenes!

pas de branca, agrupament, barcelonès

Sortida de Pas de Branca de l'agrupament el curs 2013-2014.
AEiG Baden Powell

Si tens entre 6 i 17 anys i t’agrada la natura, el treball en equip i conèixer gent, anima’t i treu el cap a l’AEiG Baden Powell de Barcelona.

L’agrupament té les portes obertes perquè tots els nens, nenes i joves que ho vulguin puguin anar a conèixer-lo. Per fer-ho només cal passar algun dissabte a la tarda pels seus locals, situats al carrer Palaudàries, número 23 baixos, del barri del Poble Sec de Barcelona.
 
L'AEiG Baden Powell pertany al Sector III i Nord de la Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Al web de l’agrupament hi trobareu tota la informació i els podreu conèixer millor

Si vols saber quin agrupament queda més a prop de casa teva, pots buscar-ho al nostre mapa d'agrupaments.

Per prevenir i resoldre problemes a l'agrupament, com la manca de nens/es o molts d'altres, recomanem la Guia de prevenció i actuació. Es tracta d'una eina, editada per MEG, per tal d’evitar possibles problemes o perquè quan ja els tenim puguem trobar la millor solució. Ofereix un ventall obert d’estratègies per saber què cal fer. Pots consultar-la o descarregar-te-la gratuïtament aquí.


Comparteix