Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.11.2013

Com acollir un camp de treball o camp de voluntariat?

voluntariat, camp, internacional, sci

Camp de voluntariat internacional.
SCI Catalunya

Aquest és el títol d’una xerrada que tindrà lloc aquest dimecres 13 de novembre, organitzada per l’SCi i el CRAJ. No te la perdis!

La xerrada té per objectiu donar tota la informació i recursos necessaris per tal de facilitar al màxim que les entitats puguin promoure camps de voluntariat. També es compartiran experiències d'altres promotors.
 
Un camp de voluntariat, o camp de treball, és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d'entre 5 i 24 voluntaris i voluntàries de diferents nacionalitats durant un període d'entre 1 i 3 setmanes. Aquesta feina ha de servir per donar suport a projectes locals impulsats per entitats, és a dir, ha de ser un voluntariat que ajudi a aquestes associacions a dur a terme els seus objectius.
 
“Ens agradaria augmentar el nombre de camps de voluntariat arreu dels Països Catalans, ja que creiem que és una forma d'enfortir el teixit social i associatiu”, expliquen des del Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI). La xerrada l’organitzen conjuntament amb el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ).
 
La xerrada tindrà lloc aquest dimecres 13 de novembre a les 19h a l’Espai Jove la Fontana (C. Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona). És oberta a totes les persones interessades a organitzar un camp de treball o de voluntariat a la seva entitat. Per a més informació consulteu el web de l'SCI.


Comparteix