Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.11.2013

Torna la Marxa calellenca del Montnegre

I Marxa Calellenca del Montnegre (2012).
AE Montnegre

L'1 de desembre, l'Agrupament Escolta Montnegre i l'associació Amics Escoltes del Montnegre organitzen aquesta marxa popular i no competitiva que ens permet conèixer diferents indrets del Parc del Montnegre-Corredor.

El principal motiu per la celebració d'aquesta marxa, que enguany celebrarà la segona edició, és donar a conèixer diferents indrets de la Serralada del Montnegre que tinguin un interès paisatgístic i/o cultural important. Tot això fent explicacions, mitjançant un fulletó que s'entregarà a cada participant i penjant cartells explicatius, de les principals característiques i/o històries dels llocs que es vagin visitant. Aquest és un dels atractius principals d'aquesta marxa i que la diferencia de les altres. 

La 
Marxa calellenca del Montnegre començarà a la plaça del Bunyol (Riera Capaspre) de Calella, amb les inscripcions a les 8.30h. Tot seguit es donarà el tret de sortida a les 9h des del mateix lloc. Un cop acabat tot el recorregut es podrà gaudir d'un esmorzar i una samarreta tècnica de regal.
 
Per tal de poder arribar a diferents col·lectius, així com potenciar la caminada per entorns naturals amb familiars i amics, s'han dissenyat dos recorreguts. D'aquesta manera els participants podran escollir el recorregut de 10 o 15 quilòmetres. Trobareu tota la informació al web de l'agrupament.


Comparteix