Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.11.2013

S’estrena a Calella el “camí dels escoltes”

Camí dels escoltes desbrossat (2013). © AE Montnegre

El diumenge 1 de desembre quedarà inaugurat el nou camí de muntanya que connectarà la ciutat de Calella amb el massís del Montnegre.

Sempre fa il·lusió dir bones notícies, però encara en fa més quan arriben després de molt de temps de treballar en un projecte concret. L’Agrupament Escolta Montnegre de Calella, ha aconseguit connectar la ciutat amb la Parc del Montnegre-Corredor, després de més d'un any de dedicació.

Gràcies al servei dels Amics Escoltes del Montnegre, l'AE Montnegre i la col·laboració de l’Ajuntament de Calella aquest camí s’ha pogut recuperar fent tasques de desbrossament. Actualment ja està operatiu.

Aquest corriol per a caminants i ciclistes, evita gairebé en tot moment, pistes on hi circulen vehicles.

S’estrenarà  coincidint amb la 2a Marxa calellenca del Montnegre, una marxa popular i no competitiva que permet conèixer diferents indrets del Parc del Montnegre-Corredor.

A partir d’ara hi ha una connexió entre la ciutat de Calella, i la serralada del Montnegre. Un camí fàcil i còmode recuperat pels escoltes i apte per a tothom. Pels calellencs podria ser el "CAMÍ DELS ESCOLTES"!

Trobareu tota la informació al web de l'agrupament


Comparteix