Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.12.2013

Consells de precaució davant del fred i les nevades

neu, montpalau, nevades, hivern

Membres de l'AEiG Montpalau en una sortida a la neu.
AEiG Montpalau

A l’hivern, cal estar preparats: tant al cau com a les sortides i campaments, el fred i les nevades poden provocar situacions d’emergència. Amb uns senzills consells es poden prevenir aquestes situacions.

Per estar en condicions d’afrontar possibles situacions adverses ocasionades per la neu, la Direcció General de Protecció Civil porta a terme i promou diverses actuacions a l’entorn del Pla NEUCAT i la Campanya de sensibilització davant el risc de nevades.
 
Coincidint amb la baixada de les temperatures, també cal prevenir el perill d’accidents a l’interior dels edificis, com a conseqüència d'un mal funcionament dels sistemes de calefacció o de poca ventilació.
 
En aquestes pàgines podeu trobar-hi consells i informació pràctica: A més, podeu informar-vos de les previsions meteorològiques, de l'estat de la xarxa viària i les rutes a seguir a través de: En situació d'emergència seguiu les informacions i les indicacions de les autoritats. Informeu-vos a través dels mitjans de comunicació socials (emissores de ràdio, televisió, web, twitter, etc.). Recordeu, si necessiteu ajut durant l'emergència, truqueu al 112.


Etiquetes

Comparteix