Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.12.2013

Celebrem el Dia Internacional del Voluntariat

internacional, voluntariat, felicitació, wosm

La postal del Dia Internacional del Voluntariat.
Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM)

El 5 de desembre se celebra aquest dia arreu del món. Recollim vídeos, moments, tweets i "garrotins" que ens recorden que ser cap escolta i guia és un clar exemple d’energia voluntària! 

L'Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM) ha distribuït una postal on hi diu: "Els voluntaris no cobren, no perquè la seva feina no valgui, sinó perquè no té preu!"Aquí pots llegir el missatge del secretari general de la WOSM en motiu del Dia Internacional del Voluntariat (en anglès).
 

Voluntaris escoltes i guies

"Ser voluntari escolta i guia és una experiència única. Arreu del món, milers de voluntaris escoltes i guies treballen i milloren la seva formació per a realitzar milers de projectes que ajudin els altres i deixin el món millor de com l'hem trobat. Milers de voluntaris decidits a educar sense esperar-ne res a canvi i amb el convenciment que ajudant els altres això funciona". Aquest és el missatge d'un vídeo sobre els voluntaris escoltes i guies fet per un membre dels Scouts Valencians, en Javi Quílez:
 

 

Si t’haguessis de quedar amb un moment “voluntari”, quin seria?

El portal sobre associacionisme i voluntariat www.xarxanet.org fa 10 anys i ho celebra amb un vídeo en què pregunten a persones associades en diferents àmbits -entre els quals hi ha els comissaris generals de MEG, Lluís Marco i Trini Molist-, quin és el moment "voluntari" que ha marcat més la seva vida. L’han distribuït amb les etiquetes #energiavoluntària, #10xarxanet i #DiaVoluntariat.
 

 

Garrotins pel Dia del Voluntariat

Des del Servei Civil Internacional de Catalunya han animat tothom qui ho vulgui a fer tweets amb “garrotins”, amb l’etiqueta #garrotinsdiavoluntariat. N’han sortit uns quants sobre l’escoltisme i l’associacionisme educatiu:
Que tingueu un Bon Dia Internacional del Voluntariat!
 


Comparteix