Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.12.2013

Obrim la Convocatòria interna de finançament 2014

albada, sol

Sortida del sol en una excursió de l'AEiG Erol.
AEiG Erol

Els agrupaments interessats tenen temps fins el 19 de gener -16 de març en el cas dels projectes internacionals- per presentar els seus projectes a la Convocatòria interna de finançament de MEG.

La convocatòria consta de quatre línies diferents: projectes d’interès social, de suport a les famílies i a la infància, de foment del voluntariat i internacionals. L’assignació econòmica de cada projecte es decidirà en funció d’uns criteris generals comuns i d’altres específics per a cada línia.

Entre els criteris comuns hi ha la durada de les accions, la participació d’infants i joves en el projecte, la vinculació amb el territori, la col·laboració d’altres entitats i persones, la qualitat i innovació, etc. Podeu trobar les bases completes de la convocatòria al document Convocatòria interna de Finançament 2014 penjat a la secció de Documents Generals de Finançament de l’Espai del cap (per entrar-hi cal introduir usuari i contrasenya).

Cal tenir en compte que els diners que es rebin d'aquesta convocatòria s'hauran de destinar a les accions del projecte que es facin dins l'any 2014. Per poder presentar un projecte i per rebre l'import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.

El termini general per presentar els projectes candidats és diumenge 19 de gener de 2014, fins les 12 de la nit, a financament@escoltesiguies.cat. La línia de projectes “Internacional” disposa d’un termini de presentació específic a les seves bases (diumenge 16 de març de 2014).


Comparteix