Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.12.2013

El projecte 4vents s'amplia amb la incorporació d'Escoltes i Guies de Mallorca

4vents, mallorca

Signatura de l'entrada d'Escoltes i Guies de Mallorca al projecte 4 vents, el 15 de novembre de 2013 a Palmanyola.
4vents

El projecte de col·laboració entre les associacions escoltes de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer creix amb una nova entitat adherida. Benvinguts!

El passat 15 de novembre es va firmar als locals de l’AEG Nuredduna, a Palmanyola, l’entrada al projecte 4vents per part d’Escoltes i Guies de Mallorca (EGM). L'entitat forma part de l’Associació Mundial de Noies Guia (WAGGGS per les seves sigles en anglès) a través de la Federación Española de Guidismo (FEG).
 
A la signatura hi van participar els comissaris del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), Jaume López, Joan Miquel Florenza i Carmen Ma. Mena; els representants del MEGM al Consell de 4vents, Pau Matas i Marta Serra; i, com a representants d’EGM, la seva presidenta, Aina Domínguez Mora, i membres de l’AEG Nuredduna, com Joan Ramon de la Calle, Diana Gomila, Pere Joan Palou i Andrea Herranz.
 
Tant la presidenta d’EGM com els comissaris del MEGM varen destacar que "el fet que l'entitat entri a formar part de la família 4vents és una passa important per l’escoltisme mallorquí".

4vents és un projecte de col·laboració entre les associacions escoltes de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer. Minyons Escoltes Guies de Catalunya (MEG) en formem part juntament amb Escoltes de Menorca (EM), el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), la Federació d’Escoltisme Valencià (FEV), Escoltes i Guies de l'Alguer (EGA) i ara, també, Escoltes i Guies de Mallorca (EGM).

Som escoltes i guies units per vincles comuns derivats d'un mateix entorn cultural, tot compartint una llengua, una història i una tradició. Reconeixent aquest vincle entre nosaltres, hem volgut, a través d’aquest projecte, reforçar les relacions existents i aprofundir en els aspectes que ens són comuns.

La intenció de 4vents és reforçar el treball que fa cada una de les associacions en el seu territori, buscant sinèrgies i potenciant aquelles característiques culturals, lingüístiques i metodològiques que compartim i que poden conferir més qualitat a les actuacions de cadascuna de nosaltres.


Etiquetes

Comparteix