Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.12.2013

La llicència federativa de muntanya, a través de MEG

Excursió d'alta muntanya de l'AEiG Erol.
AEiG Erol

Sabíeu que és possible tramitar la llicència federativa de muntanya a través de MEG? Totes les persones afiliades podem tramitar-la sense haver de formar part d'una altra organització excursionista.

Els membres de la nostra associació es poden estalviar pagar la quota a una altra entitat excursionista, tot tramitant la llicència a través del Club Excursionista Minyons Escoltes i Guies. Aquesta possibilitat és interessant sobretot per a les persones que no s’han federat mai i que no formen part de cap club, però que volen fer sortides a la muntanya fora del cau.

També ens podem plantejar l'opció de federar les nostres unitats, tot i que en aquest cas cal valorar quines activitats volem fer. A la pràctica, la llicència federativa és bàsicament útil per l'assegurança que ofereix i, en formar part de MEG, ja tenim una assegurança que ens cobreix la majoria d'activitats que fem en el nostre dia a dia (i que podem ampliar per fer activitats concretes).

Tot i així, existeixen modalitats de llicència per a joves a un preu molt interessant que, segons com, podem compensar simplement amb el fet d'usar refugis de muntanya guardats. Heu de tenir en compte, però, que la federació és individual i que no us faran descomptes per ser un grup.

Hi ha moltes modalitats de llicència en funció de quines activitats de muntanya realitzeu. Les podeu consultar aquí. Les llicències valen per l'any en curs, de manera que val la pena fer-la a principis d'any, tot i que com a novetat el 2013 hi ha hagut llicències per quadrimestre.

També és possible formar part del Centre Excursionista a través de Xarxameg, així quan hagueu deixat el cau també podreu aprofitar aquest servei.


Etiquetes

Comparteix