Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.12.2013

La Llum de la Pau de Betlem arriba aquest diumenge a Catalunya

llum de la pau, espiritualitat, pineda, girona

Acte de rebuda de la Llum de la Pau a Pineda, el 2012.
AEiG Montpalau

Barcelona acollirà aquest 15 de desembre l’acte central de rebuda de la Llum de la Pau. Des d’allà, la flama –i la pau i l’esperança que representa- s’escamparà a altres llocs de Catalunya.

L'acte central de rebuda de la Llum de la Pau tindrà lloc el 15 de desembre del 2013 a les 17h a la Plaça Bonet i Muixí de Barcelona. És un acte obert a tothom. Qualsevol persona que vulgui compartir amb nosaltres aquesta estona, cantar, ballar i emocionar-se, serà benvinguda!

Un any més, l’acte vol ser un moment festiu, de celebració i d’alegria. Però també un moment de reflexió i d’aturada. Volem cantar i volem ballar, però també volem escoltar les paraules sàvies de persones han lluitat per aconseguir la pau, volem aportar testimonis reals d’aquestes lluites.

El moment més especial és l'arribada de la flama: una llum petita, una espelma encesa, que representa la força dels milers de persones que se l’emporten a casa, amb l’esperança i la fe que, escampant-la, estan posant un granet de sorra per millorar el món.

Després de l'acte, la flama se seguirà escampant. A Girona l'acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem serà el 20 de desembre a les 19h a la plaça Sant Feliu, 29. Podeu consultar el llistat d’actes previstos en aquesta pàgina o bé, en cas que n’organitzeu algun, fer-nos arribar la informació a través del formulari que hi trobareu.

A més, podeu treballar el tema de la Llum de la Pau d'enguany, "Drets per la pau", amb els materials pedagògics que podeu descarregar aquí.


Comparteix