Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.12.2013

Ajudeu a la tasca solidària de Sant Joan de Déu participant a la Barcelona Magic Line

barcelona, solidaritat,


BML

La Barcelona Magic Line (BML) és una travessa solidària no competitiva que recorre set turons emblemàtics de Barcelona amb l'objectiu de contribuïr a set causes que tenen com a pint de trobada l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

Podeu inscriure-us en un equip d'entre 3 i 25 components, sense limitacions d'edat. Cada equip assumireu un doble repte: solidari i esportiu, que haureu de concretar en el moment de la inscripció. 

Sense la participació del voluntariat, la BML no seria possible. Per dur-la a terme cal un equip de 250 voluntaris. Fer voluntariat a la BML és, alhora, una manera de donar suport a l’acció solidària de Sant Joan de Déu.

Què és el repte solidari?

Cada equip plantejarà, en el moment de la inscripció, la quantitat de diners que es proposa recaptar (100€, 500€, 1000€...) per als projectes socials Sant Joan de Déu. Disposarà fins el dia de la marxa, el 2 de març, per assolir el seu repte.

Per aconseguir-ho, cada equip podrà dur a terme les accions que consideri. Per exemple: organitzar un sorteig o una festa solidària, un mercat de segona mà, vendre productes (samarretes, pastissos...).

El repte esportiu consisteix en triar una distància a assolir del recorregut total de la BML. Les distàncies són 10, 20 i 30km.

Pots ajudar en aquestes 7 causes

1. La Rovira, el turó de les Emergències socials

Atenem la creixent demanda d’ajudes econòmiques per allotjament, transport, menjar, roba... que van molt més enllà de l’atenció sanitària. Des de Sant Joan de Déu tractem els pacients i usuaris d’una manera integral.

2. El Carmel, el turó de la Recerca Biomèdica

Promovem i coordinem la recerca que duen a terme els centres de Sant Joan de Déu, especialment en els camps de les malalties mentals i infantils.
  • Research Foundation Sant Joan de Déu
3. La Creueta del Coll, el turó de la Cooperació Internacional

Donem suport als centres sanitaris que té Sant Joan de Déu a països amb rendes baixes, a través de diferents programes d’agermanament.

4. Tibidabo, el turó de la Salut mental

Duem a terme programes d’acompanyament assistencial, social i laboral per a les persones que pateixen transtorns mentals.
  • Parc Sanitari Sant Joan de Déu
  • CET Intecserveis
5. Sant Pere Màrtir, el turó de la infància hospitalitzada

Treballem per garantir als infants una experiència d’hospitalització el més humanitzada possible.
  • Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu
6. Montjuïc, el turó de les persones sense llar

Treballem per la reinserció social de les persones que es troben en situació de sense llar, a través de programes d’allotjament temporal, recuperació d’hàbits i formació.
  • Sant Joan de Déu Serveis Socials
7. Mont Tàber, el turó de les persones dependents

Oferim serveis assistencials, protecció jurídica i suport personalitzat a persones amb autonomia limitada i que requereixen d’atenció especial.
  • Fundació d’Atenció a la Dependència
  • Fundació Germà Tomàs Canet
  • Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris

Inscripció

Es farà online en el web de BML i té un cost de 30€ per equip. Més informació aquí.


Comparteix