Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.12.2013

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i la Fundació Josep Sans us desitgem unes bones festes!

nadal


MEG / FJS

Ara sí, ja són aquí les festes de Nadal i en pocs dies començarem un nou any, carregat de voluntariat, natura, formacions, transformació social, campaments... Fer un món millor és a les nostres mans!

Encara no has reenviat la nadala als teus? Difòn els elements imprescindibles aquells conceptes que ens acompanyen durant tot l’any en l’escoltisme i el guiatge: voluntariat, infància i joventut, transformació social, campaments, formacions, país, natura, agrupaments, internacional, espiritualitat, aprenentatge servei...
 
Aquest és el desig que vol transmetre la postal de Nadal de MEG i la Fundació Josep Sans d’aquest any. Per escampar-lo arreu, us convidem a compartir la imatge a les xarxes socials i etiquetar-hi els companys i companyes, amics i amigues, familiars... perquè fer un món millor és a les mans de tots i totes!
 
També volem recollir experiències de totes les persones que aquest any heu posat el vostre granet de sorra per fer un món millor. Si vols explicar-nos com has contribuït a fer un món millor o què t’ha aportat l’escoltisme i el guiatge, envia’ns la teva experiència i una foto recent a comunicacio@escoltesiguies.cat i, si és seleccionada, apareixerà a l’apartat “En primera persona” del nostre web.


Comparteix