Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.01.2014

“Viatges i flors”, el nou disc d’inspiració escolta de Jo Jet i Maria Ribot, busca micromecenatge

Jo Jet i Maria Ribot

"Un escolta canta i riu davant de les dificultats", i així és com en Jo Jet i la Maria Ribot han afrontat el repte d'aconseguir finançament pel seu nou disc, que inclou una cançó sobre el creixement dins del cau, cantada per membres de l’AEiG Cardenal Lluch de Manresa. Els ajudem a fer-lo molt més gran?

Fa unes setmanes, Jo Jet i Maria Ribot van presentar un projecte de micromecenatge a Verkami per finançar el seu primer disc conjunt. Estan molt emocionats: gràcies a totes les persones que van fer aportacions i difusió han aconseguit arribar al seu objectiu de finançament.

Ara segueixen buscant més mecenes per portar més lluny el seu disc. Com a mostra d’agraïment han editat un vídeo de la cançó 'Cançons', que parla del creixement dins el cau, cantada per set persones, caps i caravel·les de l’agrupament de’n Jet, l’AEiG Cardenal Lluch de Manresa. I és que tots dos són de cau: la Maria és de l'AEiG Cavall Bernat, també de Manresa.

En la producció del disc hi han col·laborat amics del cau de'n Jet de tota la vida: l’Aina Font Torra, la Berta Planes Rotchés, la Núria Montanyà Vila, el Guillem Badrenas Serra, el Marc Renalies Gallego i el Pau Lafoz Gasulla van ser els encarregats de posar les veus a 'Cançons'. Però l'essència escolta no es percep només aquí, sinó també en altres peces del disc, com 'Qui som', una reflexió sobre la situació actual i el que podem fer com a persones molt pensada des de l’escoltisme.
 

El llibre-cd 'Viatges i Flors' és un conte escrit pel Jet, on la protagonista es proposa trobar el lloc del món on comença la primavera. Cada capítol del conte correspon a una de les dotze cançons i hi està lligada en quant al paisatge i a la moralina – el missatge - que proposa.

El seu projecte a Verkami segueix obert per aconseguir finançament per produir un videoclip i una nova web, així com millorar l'edició del llibre-CD qualitativament (paper, troquels, cosits...) i millorar la producció dels concerts (promoció, escenografia...). Tots els nous mecenes tindran accés a la descàrrega del tema de 'Cançons' tal i com està al vídeo. 

Si vols més informació o donar-los un cop de mà, mira el vídeo 'Cançons' i el projecte de Jo Jet i Maria Ribot a Verkami.


Comparteix