Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.01.2014

Campaments i Més celebra el 10è aniversari i estrena web

campaments i més, logotip, aniversari

Campaments i Més celebra el 10è aniversari aquest curs 2013-2014.

En els propers dies entrarà en funcionament el nou web de Campaments i Més, més visual i atractiu, que ofereix un cercador de terrenys més àgil i la possibilitat de registrar-se per gestionar les reserves. Entra-hi!

Coincidint amb el 10è aniversari, Campaments i Més, la xarxa de terrenys d’acampada de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i la Fundació Josep Sans, estrena un nou web, que trobareu a la mateixa adreça: http://www.campaments.cat.

A banda de tenir un disseny molt més atractiu, el nou web ha estat dissenyat per fer més àgil el procés de reserva de terrenys d’acampada. També ofereix informació complementària actualitzada i un apartat amb recursos pedagògics vinculats a l’educació ambiental i al medi ambient.

A més, hi trobareu unes fitxes de cada terreny molt més completes i organitzades, així com diferents apartats que contenen recursos educatius o pretenen resoldre molts dels dubtes que poden sorgir entorn el món de l'acampada a Catalunya.

La renovació del web coincideix amb el desè aniversari de Campaments i Més, que celebrem aquest curs 2013-2014. Des del seu naixement, el servei s’ha convertit en un referent de l’acampada de lleure a Catalunya, tot fomentant l’educació ambiental, les accions de servei al medi natural, la reducció de l’impacte ambiental de les estades i la defensa de l’acampada a nivell institucional.

En els últims deu anys, el nombre de reserves a la seva xarxa de terrenys ha augmentat un 133%: de les 301 reserves del curs 2002-2003 a les 702 reserves del curs 2012-2013. Unes 20.000 persones participen cada any en una acampada en un terreny de Campaments i Més, destinats als agrupaments de MEG i a entitats de lleure infantil i juvenil de Catalunya, l’Estat espanyol i la resta d’Europa.

Per estar el dia de les notícies de Campaments i Més i de tot allò que té a veure amb l’acampada, podeu seguir els seus perfils a Facebook i Twitter.


Comparteix