Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.01.2014

Els canvis a les formacions, tema central del nou número d'El Correu

formació, cofo, 2012

Congrés de Formació (COFO) 2012.
MEG

A la revista presentem l’Eix del Curs, Jordi Bonet recorda moments importants de la nostra història i Teresa Climent explica l’inici de la coeducació als agrupaments, entre altres. 

El reportatge d'aquest número va dedicat als canvis que afecten a partir d'aquest curs l'Escola de Formació de MEG, degut a les noves regulacions dels cursos de monitor i director de lleure. En quatre pàgines es detalla com canvien formacions com la FOCA i la FORMIGA i com s'organitzaran els itineraris formatius a partir d'ara.

Consulta aquí el nou número de la revista El Correu

A la revista també s’hi expliquen novetats com la possibilitat de demanar la llicència federativa de muntanya a través de MEG. També coneixem la manera de plantejar les sortides de dos caps del moviment. Coincidint amb el desè aniversari de Campaments i Més, publiquem una entrevista a la primera coordinadora del servei, Imma Rodríguez. Tot això i molt més!
 
Des d’aquest mes de gener el número 86 de la revista El Correu es pot consultar a l’apartat de Publicacions del web. També es pot consultar en paper a la seu dels agrupaments i demarcacions, així com en biblioteques, centres cívics i punts d’informació juvenil arreu del territori. 


Comparteix