Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.01.2014

Es busquen 5 equips de caps d’arreu de Catalunya

caps, gavà, aeig roc del migdia, equip de caps, consell de caps

Equip de caps de l'AEiG Roc del Migdia de Gavà.
AEiG Roc del Migdia

Per celebrar el 25è aniversari del seu agrupament, els caps de l’AEiG Roc del Migdia de Gavà volen conèixer 5 equips de caps de diferents caus de Catalunya. Us hi animeu?

Als equips de caps que hi estiguin interessats els convidaran a sopar a Gavà i a conèixer caps d’altres agrupaments. En cas que els caps vinguessin de lluny se'ls permetria passar la nit als locals del cau si ho volguessin.
 
Aquesta idea és un dels reptes que l’agrupament s’ha proposat pel seu 25è aniversari: conèixer 25 altres caus. Cada branca (Castors i Llúdrigues; Llops i Daines; Ràngers i Noies Guia; i Pioners i Caravel·les), així com l’equip de caps, buscaran 5 caus cadascun amb qui faran alguna sortida o trobada per conèixer-se.
 
“L'equip de caps és petit: som 10 caps i el mossèn com a consiliari. A part de caps de branca, tenim els següents càrrecs dins l’equip de caps: dos caps d'agrupament, dos responsables pedagògics, un tresorer, un secretari i dos animadors de la fe”, expliquen.
 
L’AEiG Roc del Migdia té actualment 35 nens i nenes. Fa 25 anys que existeixen i són l’únic cau de Gavà. Durant els primers 20 anys, el cau es deia AEiG La Formiga i tenia el fulard de color fúcsia amb ribet negre. Fa 5 anys, es va decidir canviar el nom de l’agrupament i el color del fulard perquè fos més representatiu de la ciutat: va ser quan el cau es va passar a anomenar AEiG Roc del Migdia i es va adoptar el fulard de color argila amb ribet blau.
 
Podeu posar-vos en contacte amb l’equip de caps de l’AEiG Roc del Migdia de Gavà mitjançant la seva pàgina de Facebook o escrivint-los un mail a rocdelmigdia@escoltesiguies.cat


Etiquetes

Comparteix