Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.01.2014

PIOCAM 2014: Trobada internacional de Pioners i Caravel·les a Mallorca

ring, mallorca, 4vents, trobada, mar, platja

Sa Travessa, trobada de 4vents per a Ràngers i Noies Guia a S'Hort de Son Serra, Mallorca.
4vents

Amb el lema “Explora el passat per entendre el present i construir el futur”, del 6 al 17 d'agost se celebrarà a Mallorca PIOCAM 2014, un camp organitzat per 4vents i amb coordinació d'Eurotrànsit.

PIOCAM 2014 té com a objectiu ser un camp on es puguin compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer altres maneres de fer escoltisme. Es farà una mirada cap enrera per conèixer els nostres orígens i reviure diferents moments, per poder fer una aturada i reflexionar sobre el present -en quin punt estem?; quins són els punts forts i els punts dèbils?-, per així poder plantejar nous projectes i reptes per a l’escoltisme i el guiatge.

La trobada es farà a S’Hort de Son Serra de Marina, Santa Margalida, al nord de Mallorca. El campament es dividirà en diferents subcamps on els participants podran participar en diferents tallers, projectes i descobertes.


Com podeu participar-hi?
Les inscripcions són del 15 de gener al 15 d'abril de 2014 a través del d'aquest qüestionari (feu clic a l'enllaç). La quota de participant és de 220€ i inclou totes les menjades, activitats i transports durant la trobada, així com el kit del participant al PIOCAM 2014.

Els majors de 18 anys també podeu participar-hi com a IST (equip de servei internacional). Es necessita gent amb capacitat de comunicar-se en anglès i preparats per realitzar qualsevol tasca durant la trobada. També hi ha IST encarregats de tasques bàsiques o talleristes.

Per més informació, podeu descarregar-vos aquest fulletó.

La web de la trobada és www.piocam2014.cat.


Comparteix