Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.02.2014

Inaugurem el MISC, un nou centre escolta internacional a Montserrat

montserrat, muntanya, natura, misc, espiritualitat

El MISC està situat a Montserrat.
MEG

El 22 de febrer, Diada del Pensament, inaugurem el Montserrat International Scout Centre (MISC), un nou espai per a caps escoltes i guies on desenvolupar la teva dimensió espiritual. No hi faltis!En aquest espai hi podràs desenvolupar un programa de treball basat en uns materials d’inspiració cristiana oberts a tothom, creients i no creients, en contacte directe amb la natura i vivint el dia a dia de manera autogestionada, fidels al mètode escolta i guia. 

El MISC està situat a Montserrat, una muntanya geològicament singular amb un entorn natural fascinant i un santuari important a nivell espiritual. Tot plegat amb una comunitat monàstica acollidora i estretament vinculada a l'escoltisme i el guiatge català des dels inicis d'aquest moviment a Catalunya.

Descobreix tot el que t'ofereix el MISC al nou web www.misc.cat!

La inauguració del MISC tindrà lloc el proper 22 de febrer, coincidint amb la Diada del Pensament Escolta i Guia. Començarà a les 10 del matí i s'hi podran descobrir alguns dels espais emblemàtics de Montserrat on es duu a terme el programa de treball del MISC. Està previst que hi assisteixi el president de la regió europea de la World Organization of the Scout Movement (WOSM), Andrea Demarmels; així com representants d'altres associacions escoltes internacionals, de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge i diverses institucions catalanes.

Tots els i les caps, formadors i formadores i responsables associatius de MEG hi esteu convidats! Per inscriure-us-hi cal que ompliu aquest formulari abans del 13 de febrer.

El MISC és un projecte de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya amb la col·laboració de l'Abadia de Montserrat i el Monestir de Sant Benet.


Notícies relacionades

Comparteix