Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.02.2014

Trobada de consell i presidències de 4vents a Girona

4vents, girona, equips generals, trobada

Consell i presidències de 4vents a Girona, el gener de 2014.
4vents

El 24, 25 i 26 de gener membres del consell i presidents de 4 vents es van trobar a ciutat de Girona per celebrar la trobada de consell i presidències amb els seus respectius representants de Mallorca, Menorca, Catalunya, l’Alguer i València. 

Al llarg del cap de setmana començant pel divendres es van fer visibles per la ciutat. Concretament divendres al vespre van disposar d’un espai de temps a la TACA de Girona per fer la presentació de 4 vents i els seus projectes. A banda, al llarg del dissabte es van reunir els presidents i el consell a fi de consensuar necessitats i projectes dels territoris de parla de catalana.

En l’espai del consell, van sortir moltes idees i nous projectes per tirar endavant junts i va ésser un bon moment per potenciar i reconduir projectes que estaven engegats, entre ells: PIOCAM, Gatamoix, Rebombori i moltes d’altres coses les quals podreu anar consultant al Facebook del Projecte 4 vents i ben aviat al seu nou web!
 
En paral·lel, a l'àrea de presidències de 4Vents es va apostar per fer un front comú i solidari davant l'atac que està vivint la nostra llengua i cultura. Per aquest motiu, d'ara en endavant s'elaborarà un protocol d'actuació a l'hora de compartir iniciatives de defensa de la nostra llengua, el català, la nostra cultura i el model d'immersió lingüística; ja sigui a través de manifestos com adhesions a plataformes i comunicats que puguin fer les diferents entitats.
 
Finalment, diumenge es va disposar de temps per descobrir una mica més la ciutat i fer pinya com a equip! Cal dir que al consell i a les presidències s’ha incorporat gent nova amb moltes ganes de treballar i que això i el bon ambient s’ha fet palès al llarg del cap de setmana. Seguim endavant, sempre a punt!
 
Text: Àmbit 4 vents


Etiquetes

Comparteix