Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.02.2014

Ping pong amb persones amb malaltia mental

AREP i l'agrupament escolta i guia baden Powell

L’esport és una bona manera d’interactuar amb altres persones i aprendre conjuntament! Els PiC de l’AEiG Baden Powell van compartir una jornada amb membres de l’associació AREP i ho recomanen a tothom.


El passat dissabte 1 de febrer, els Pioners i Caravel·les de l’AEiG Baden Powell, de Barcelona, van dirigir-se a les instal·lacions de l'Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental (Arep) amb un objectiu: passar una tarda jugant a ping pong amb membres de la Comissió Esportiva de l’entitat.
 
Van trobar-se a les 10 del matí. En primer lloc van rebre una petita introducció i formació sobre la salut mental. A les 11 van baixar al soterrani per començar l’esperat campionat de ping-pong. Els monitors van fer una introducció i van explicar les normes generals d’aquest esport.
 
Després, els joves es van dividir en 4 taules on, acompanyats d’un monitor, van jugar diverses partides. Finalment, en acabar el campionat van fer un pica-pica per recuperar forces.
 
Una de les voluntàries de l’entitat, la Chusa, fa un resum de com va anar al web de l’entitat:
 
"Contaré una anécdota que me sorprendió, antes de iniciar el deseado piscolabis, el principal monitor de l'Agrupament escolta i guia banden Powell, sugirió para bendecir la comida, cantar una melodía famosa, picando con las manos en la mesa, me pareció una buena idea a la vez muy divertido. 

Después del pica-pica se hizo una valoración de la jornada, cada uno de los asistentes pensó en un color y explicó la razón por la cual lo había elegido, para explicar lo que había sentido durante dicha jornada.


En resumen, todos los asistentes lo pasaron muy bien y todo salió estupendamente.”
 
Des de l’agrupament en fan una valoració molt positiva. Ells mateixos expliquen: “Creiem que és molt interessant i que altres entitats podrien aprofitar el recurs d'associacions com aquesta!”.


Comparteix