Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.02.2014

Jornades sobre Educació i Adolescència a Tarragona

internacional, experiències, pic, kandersteg, campaments

Pioners i Caravel·les de l'AEiG MontsantCim de Reus durant uns campaments a Kandersteg, Suïssa.
AEiG MontsantCim

La Demarcació de Tarragona organitza un any més les Jornades de formació, amb xerrades sobre "L'adolescent com a individu", "L'adolescent i el grup" i "L'adolescent i l'entorn".

Aquest curs, les jornades giren entorn a l'educació i l'adolescència i pretenen aproximar als assistents a la realitat d’aquesta etapa vital, treballant des de la vessant de l’individu, el grup i l’entorn (eixos que conformen la metodologia Truc).

Cadascun d'aquests tres eixos es desenvoluparà en una sessió: el dimecres 26 de febrer serà la primera, en què es parlarà de l'adolescent com a individu; el dimecres 5 de març es tractarà l'adolescent i el grup i, en la tercera sessió, que serà el dimecres 12 de març, es tancaran les jornades sota el lema de l'adolescent i l'entorn. 

En aquestes tres sessions formatives es crearà un espai de debat i intercanvi, on es combinaran les aportacions d'experts en la matèria així com experiències dutes a terme en aquest camp per entitats i organismes del territori. A banda, s'obrirà un espai al web de la Demarcació de Tarragona per tal de poder ampliar la informació, penjar-hi fotografies, donar recursos, etc. 

Les Jornades seran gratuïtes i es realitzaran a l'Espai Jove Kesse de Tarragona. Per inscriure-s'hi només cal enviar un correu electrònic a tarragona@escoltesiguies.cat. Animeu-vos a participar-hi!


Comparteix