Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.02.2014

Tot a punt per inaugurar el MISC

Aquest dissabte 22 s'inaugura el Montserrat International Scout Centre (MISC). Ja pots consultar el seu web en català, castellà, anglès i francès i també la nota de premsa.

La inauguració del MISC tindrà lloc el 22 de febrer, coincidint amb la Diada del Pensament. Enguany el lema de la Diada és “Una educació de qualitat i universal per a tots els infants i joves”, coincidint amb el segon Objectiu de Desenvolupament del Mil·leni de Nacions Unides.

L’acte començarà a les 10 del matí amb la benvinguda de Jordi Bonet, primer comissari general de Minyons Escoltes i director emèrit de les obres de la Sagrada Família. Després es farà una visita on es podran descobrir alguns dels espais emblemàtics de Montserrat on es duu a terme el programa de treball del MISC. A les 13 h tindran lloc els parlaments institucionals a la Sala de la Façana i, posteriorment, la visita de les instal·lacions.

Està previst que a la inauguració hi assisteixi el president de la regió europea de la World Organization of the Scout Movement (WOSM), Andrea Demarmels, així com representants d'altres associacions escoltes internacionals; el president de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge, José Cayuela;  el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; els comissaris generals de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Lluís Marco i Trini Molist; i representants de diverses institucions polítiques, socials i religioses de Catalunya.

El MISC vol atreure a Montserrat joves de tot el món per treballar l'espiritualitat. És per això que el web d'aquest nou centre està disponible en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Consulta la nota de premsa enviada als mitjans i també el recull de premsa per conèixer el ressò que fins ara ha tingut en diverses publicacions.


Comparteix