Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.02.2014

"Desperta!" Col·labora amb la campanya de concienciació i denúncia social dels Trucs de l'AEiG Xaloc

truc, tarragona, aeig xaloc,

Projecte "Desperta!" dels Truc 2.
AEiG Xaloc

La branca de Truc 2 de l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc de Tarragona demana la col·laboració de tots i totes en el seu projecte, que consisteix en una campanya de conscienciació i denúncia social.

Cada mes volen tractar sobre un tema d'actualitat, com ara el consumisme, la discriminació de gènere o l'ecologisme, per tal de fomentar l'anàlisi i l'esperit crític. Al mes de febrer han començat amb el consumisme, i per ara estan obtenint una resposta força positiva de la ciutat. El mes de març volen treballar el tema de la dona, ja que el 8 de març es celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Per dur a terme aquest projecte, han creat una pàgina de Facebook i Twitter i un blog. ​A través de les xarxes socials fan difusió de cartells, cites i vídeos que ells mateixos han dissenyat. A més, estan penjant cartells que il·lustrin conceptes quotidians per la seva ciutat, per tal d'arribar a tothom.

Just ara que el projecte s'acaba de posar en marxa és quan necessiten fer-ne més difusió, i per tal que aquest projecte no es quedi petit, us proposen que vosaltres també hi digueu la vostra. Per això demanen la col·laboració de tothom qui vulgui donar-los la seva opinió i fer-los suggeriments de cartells.

Per més informació: 
 


Comparteix