Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.02.2014

Voleu conèixer i intercanviar experiències, de forma virtual, amb un grup de llops i daines italians?

llid, daines, llops, excursió

Daines de l'AEiG Montpalau de Pineda.
AEiG Montpalau

Des del Corpo Nazionale Giovani Esploratori ed Esploratrici Italiani (CNGEI), l'associació d'escoltisme laic italià, ens fan arribar una proposta per tal que les nostres unitats de Llops i Daines puguin treballar la dimensió internacional de l'escoltisme i el guiatge.

La idea seria crear agermanaments entre unitats de llops i daines de MEG i de CNGEI per tal que parlin, es coneguin i intercanviin experiències de forma virtual (vídeos, skype, xats, cartes, ...).
 
Aquest és un fragment de la carta que ens han fet arribar: 
Cada any, l'equip que s'ocupa de l'actualització, l'aprofundiment i de totes les temàtiques lligades amb el Mètode de la Branca de Llops de l'associació laica CNGEI d'Itàlia proposa, a nivell nacional, a les manades [unitats de Llops i Daines] italianes idees d'activitats per estimular a treballar en diferents experiències o en uns aspectes socials i educatius interessants per aquesta franja d'edat.

En l'activitat nacional de 2013-2014 un dels aspectes sobre els quals hem de treballar (respecte la branca de Llops) és la dimensió internacional, i en particular hem elaborat propostes que puguin oferir als llops italians la possibilitat de viure la dimensió internacional de l'escoltisme. Per aquesta motivació ens agradaria molt trobar manades [unitats de Llops i Daines] estrangeres interessades a fer agermanaments amb manades italianes per començar a parlar, conèixer-se i fer intercanvi d'experiències de manera virtual (vídeo, skype, xats, cartes escrites), així com fer amistat i fer viure també als més petits el sentit veritable de pertànyer a la gran família de l'escoltisme.

Esperem tenir la possibilitat d'oferir a molts llops de la nostra associació una nova aventura amb mirada internacional.
Totes les unitats que hi estigueu interessades cal que contacteu amb serveiinternacional@escoltesiguies.cat.


Comparteix