Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.03.2014

Aquest Sant Jordi, reciclem llibres i transformem la vida de les persones

reciclatge, cultura, sant jordi, recicla cultura, transformació social

Imatge de la campanya "Recicla cultura" 2013.
Recicla cultura

Torna Recicla Cultura, la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi amb l’objectiu de finançar cursos d’alfabetització i llengua. Animeu-vos a crear un punt de Recicla Cultura!

Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Servei Solidari, que imparteix aquests cursos d'alfabetització i llengua des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones cada any. A Catalunya moltes persones nouvingudes no saben llegir ni escriure. Si tu també creus que l’alfabetització és el primer pas per la inclusió social de les persones nouvingudes, aquest Sant Jordi Recicla Cultura i transforma un llibre en un nou lector.

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, on es van crear 29 Punts Recicla Cultura, ens demanen que fem difusió de la iniciativa per si algun agrupament escolta s’anima a participar-hi.

Ens fan arribar una presentació (vegeu document adjunt) on hi podreu veure tots els detalls de la iniciativa i de quina manera s’hi pot participar creant un Punt Recicla Cultura.

Una iniciativa participativa, social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones!

Per qualsevol dubte, consulta o proposta podeu contactar amb reciclacultura@serveisolidari.org.


Documents

Comparteix