Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.03.2014

Més de 1.700 infants i joves ompliran Súria al ritme de la música

trobada de la cançó, catalunya central, cançó, música

12a Trobada de la Cançó, l'any 2011 a Olvan.
Demarcació de la Catalunya Central

Els agrupaments escoltes de la Catalunya Central celebren la tretzena Trobada de la Cançó al municipi bagenc.

Els dies 29 i 30 de març es celebrarà la 13a Trobada de la Cançó, que es realitza cada tres anys en diferents municipis de la Catalunya Central. Enguany, l’agrupament amfitrió és l’AEiG Joan Ros, de Súria, que comptarà amb la col·laboració de diverses entitats del poble per a organitzar la gran trobada.

Els escoltes i guies de la Demarcació de la Catalunya Central, dividits en grups d’edat, començaran la trobada dissabte 29 amb un seguit d’activitats i fent nit als voltants de Súria. Diumenge 30, començarà una cercavila a les 10:30h que els portarà a la Plaça Sant Joan a les 11h, on començarà la mostra de cançons creades pels diversos agrupaments obert a tots els públics.

L’objectiu de la Trobada és desenvolupar activitats educatives i pedagògiques a través de l’acampada i la música, i donar a conèixer els valors de l’escoltisme i el guiatge. Es realitzaran activitats com gimcanes, caminades, jocs i tallers en un caire festiu i pedagògic.

En aquesta ocasió l’eix central de la Trobada anirà al voltant de la faula de la cigala i la formiga i el lema serà “Sempre cantant, sempre endavant”.

S’espera la participació de més de 1.700 nens, nenes i caps dels agrupaments escoltes i guies de la zona (Berguedà, Solsonès, Bages i Anoia).


Comparteix