Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.03.2014

10 coses que descobriràs llegint “El Correu” 87

publicacions, el correu, revista

El Correu 87.

Al nou número de la nostra revista parlem de lideratge, de jocs per fer al cau, del procés de la FCEG, de projectes interessants, de la nova FORMIGA i molt més… Encara no l’has llegit?

Ho tens tan fàcil que no cal ni que obris la bústia de casa. Tampoc cal –tot i que pots fer-ho- que et descarreguis el pdf: el pots visualitzar directament al nostre webfent clic aquí.
 
Aquests són 10 bons motius per llegir-lo (tot i que n’hi ha molts d’altres!):
 1. Preguntem a 5 experts què és el lideratge i com el treballem a l’escoltisme. Recordem la FORA d’hivern i reflexionem sobre el bon lideratge, la qualitat humana i l’espiritualitat [Reportatge, pàg. 6-9].
   
 2. Coneixem dues bessones que fan de caps en una mateixa branca. La compenetració entre germans dins la unitat és una eina o un fre? [Maneres de fer, pàg. 11].
   
 3. Descobrim un web que dóna consells per anar de campaments internacionals. L’ha feta una unitat de Pioners i Caravel·les després de participar en una “jamborette” [Calaix de projectes, pàg. 12].
   
 4. Ens endinsem en les noves “formigues”. Com estan vivint els caps la nova FORMIGA després del canvi de normativa? [Informa’m, pàg. 13].
   
 5. Fem un “tastet” de mini-jocs cooperatius. T’expliquem 6 jocs cooperatius i el seu valor pedagògic: jugar no té perquè voler dir competir! [Eix del curs, pàg. 14-15].
   
 6. Juguem al “Jo mai mai...” més “cauero”. L’Arnau Solà i el Salvador Grané s’estrenen dibuixant humor escolta i guia. [Tira còmica, pàg. 18].
   
 7. Opinem sobre el procés d’unitat: a favor i en contra. Tres caps opinen sobre el treball conjunt amb la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge [MEG Opina, pàg. 19].
   
 8. Revivim l’experiència d’una cap a l’Himàlaia. La Lluna Martí relata la seva aventura fent un sis mil [Espai muntanya, pàg. 20].
   
 9. Analitzem com ha canviat Campaments i Més en deu anys. Més de 20.000 persones han fet ús dels terrenys de la nostra xarxa! [Campaments i Més, pàg. 23].
   
 10. Parlem amb en Jo Jet sobre com el cau influeix la seva música. Sabies que una de les seves cançons més conegudes la va fer amb els seus llops i daines? [Gent de Moviment, pàg. 28].

Fes clic aquí per llegir El Correu 87!


Etiquetes

Comparteix