Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.03.2014

Clean Up The Med: salvaguardem les costes de la Mediterrània

clean up the med, 4vents, mallorca, servei, natura, costa, mediterrani

Participants a Clean Up The Med.
Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca

Us animeu a organitzar una activitat per salvaguardar el medi ambient de les nostres costes? La campanya Clean Up the Med vol augmentar la consciència ambiental i reduir la contaminació generada per l'activitat humana.

Un any més, des de 4vents, el projecte de col·laboració entre les associacions escoltes de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer, ens adherim a la campanya Clean Up the Med, per tal de reforçar el nostre compromís per salvaguardar el medi ambient de les costes de la Mediterrània, espai comú i compartit entre totes les entitats del projecte.
 
Des del 1995, milers d'organitzacions i centenars de milers de voluntaris s'han involucrat en el projecte liderat i coordinat per l'ONG italiana Legambiente. Aquest any, la campanya es vol enfocar a analitzar i subratllar la problemàtica dels refugiats mediambientals.
 
El cap de setmana del 23, 24 i 25 de maig de 2014, seran milers els voluntaris que, arreu de la Mediterrània, estaran treballant per tal de conscienciar a les seves poblacions sobre la necessitat de conservació del medi ambient.

Com participar-hi?

  • Podem muntar un punt d'informació sobre l'ecologisme i la consciència ambiental.
  • Podem netejar un fragment de costa.
  • També podem guiar una excursió per visitar espais naturals de gran valor, per demostrar la importància de la conservació dels espais naturals.
Trobareu més informació al web de 4vents.

Per participar de la campanya, escull quin tipus d'acció podeu i teniu ganes de realitzar i envieu-nos un correu electrònic a relacions@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix