Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.03.2014

Arriba la JAMBarretina 2014!

internacional, campaments

Teniu un projecte internacional entre mans amb la vostra unitat? Marxeu de campaments a l’estranger aquest estiu? La JAMBarretina és l’activitat que estàveu esperant!

Els propers dies 10 i 11 de maig tindrà lloc la formació adreçada als Pioners i Caravel·les i Rovers/Claners/Trucs, acompanyats dels seus caps i animadors, que marxen de campament internacional, organitzada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. Serà una oportunitat per preparar els campaments fora de Catalunya, així com per conèixer i poder compartir els diferents projectes, les diferents realitats de l’escoltisme al nostre país i a altres llocs del món, per tenir un primer contacte amb l’escoltisme internacional!

Organitzat com una petita Jamboree de 2 dies, durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments internacionals: el viatge, la comunicació, la interculturalitat… així com temes relacionats amb el fet de representar el país.

Les inscripcions s’acaben el dia 30 d’abril! El preu és de 15€ per participant. No us quedeu sense plaça a la JAMBarretina!

ON? Terreny acampada “Can Aubareda” – Sant Martí de Tous
QUAN? 10 i 11 de maig de 2014
QUANT? 15€ / participant (Data límit per a fer el pagament 04/05/2014)
QUI? PiC i Clan/Rover/Truc que marxin de Campaments Internacionals

Notícia publicada originalment al web de la FCEG.


Comparteix