Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.03.2014

La Trobada de la Cançó, un èxit malgrat la pluja

trobada de la cançó, catalunya central, cançó, música, 2014, súria, escenari

Trobada de la Cançó 2014 a Súria.
Demarcació de la Catalunya Central

Els escoltes i guies de la Demarcació de la Catalunya Central han celebrat aquest cap de setmana la tretzena Trobada de la Cançó a Súria.

Durant el dissabte, van realitzar diferents activitats segons els grups d’edat, des d’una recollida extraordinària d’aliments per Càritas, fins a curses amb barques creuant el riu Cardener.

Diumenge al matí el poble de Súria va despertar-se al so del trabuc i a ritme de cercavila. L’acte, que s’havia de celebrar a la Plaça de Sant Joan, es va traslladar a la pista de l’escorxador a causa de la pluja persistent que va caure durant tot el matí. Malgrat això, la bona organització i la logística de la trobada va permetre celebrar sense cap problema la mostra de cançons preparades pels agrupaments del Bages, l’Anoia, el Solsonès i el Berguedà.

Més de 1.300 escoltes i guies van gaudir de l’espectacle, als que se li han de sumar les famílies i coneguts que van assistir com a públic a l’esdeveniment multitudinari. L’acte va estar amenitzat per un grup d’animació que va divertir el públic i també va comptar amb les paraules de l’alcalde de Súria, Josep Maria Canudas, i la presència dels comissaris generals de Minyons Escoltes i Guies, representants de l’escoltismede tot el territori català.


Comparteix