Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

31.03.2014

Setmana Escolta a TaizéAquest estiu tindrà lloc una nova trobada escolta a Taizé, una oportunitat per participar de la vida d’aquesta comunitat monàstica i conèixer escoltes i guies de diferents països!

La Comunitat de Taizé -que pren el nom del poble on està situada, a la regió francesa de la Borgonya- és una comunitat monàstica formada per un centenar de germans de diferents tradicions cristianes i provinents de diversos països. Els monjos viuen, resen i treballen junts, compartint tot el que tenen.
 
La comunitat ofereix una experiència única en un ambient de confiança, obertura, participació, senzillesa i alegria. També és un punt de trobada de gent jove d’arreu del món: cada any molts joves visiten la Comunitat per viure, resar i treballar amb els germans i entre ells.
 
Des de fa uns anys, la Regió Euro-Mediterrània de la Conferència Internacional Catòlica de l’Escoltisme (ICCS, per les seves sigles en anglès) organitza la Setmana Escolta a Taizé, dissenyada especialment per pioners i caravel·les, trucs i responsables entre 15 i 29 anys que vulguin aprofundir en el seu món espiritual i experimentar una comunitat única acompanyats d’escoltes i guies de diferents països.
 
Aquest any tindrà lloc del 27 de juliol al 3 d’agost. La data límit per inscriure-s’hi és el 15 de juny de 2014. Trobareu tota la informació al document adjunt (veure més avall) i també a:


Documents

Comparteix